Manikir obuka – početni nivo

Manikir obuka – početni nivo

Bazna obuka je polazna tačka svih obuka . Namenjena je devojkama koje su početnice u ovom poslu ili imaju problema u radu. Veoma je važno da odaberete kvalitetnu obuku, kako bi naučili pravilan postupak rada i kako bi nokti koje uradite izgledali što prirodnije.

Sama obuka je jednodnevna i traje 8 sati. Sastoji se iz dva dela: teorijskog i praktičnog.

Osnovne teme prilikom teorijskog dela su:

  1. Građa nokta
  2. Oblik noktiju
  3. Higijena salona, dezinfekcija i sterilizacija
  4. Šta nokti govore o zdravlju
  5. Nanošenje UV gela

(traje 1 sat)

Praktični deo je suština obuke. Radi se u malim grupama od 4 devojke. Prilikom same obuke obavezni ste da povedete modela na kome ćete raditi. Ako vi nemate modela mi ćemo se potruditi da ga pronađemo. Na praktičnom delu ćete naučiti kako nokat:

  • da izlijete
  • da ga nadogradite
  • da nanesete kamuflažni gel
  • da pravilno iscrtate frenč
  • korisite tehniku baby boomer

(traje 7 sati)

Obuku organizuje kozmetički studio Ivanails u Čačku 12. maja 2019. godine. Nakon završene obuke dobijate skiptu , overen sertifikat i podršku od nas.

Prijave se vrše na broj telefona 065/539-46-25. Možete nas kontaktirati i putem Vibera ili Facebook-a na stranici IVANAILS OBUKA.

Više informacija kakve kurseve nudimo možete da saznate klikom na sledeći link:
https://ivanails.rs/obuke-za-nokte/

O edukatoru

Ivana Jakovljević rođena je 21.januara 1987. godine u Sremskoj Mitrovici. Osnovnu i srednju školu je završila u Rumi. 2010.godine stekla je diplomu Više tehnološke škole u Šapcu.

Poslom kozmetičara počela je da se bavi 2008.godine. Vrlo brzo je razvila svoj posao i dobila mnogo stalnih klijentkinja. Stalno usavršavanje u poslu joj je prioritet, te je bila učesnik mnogobrojnih obuka za nokte.

2015.godine je otvorila i svoj kozmetički studio Ivanails 032 sa sedištem u Čačku i počela sa održavanjem obuka širom Srbije. Do sada je uspešno održala preko 50 obuka u Rumi, Čačku, Požegi, Valjevu, Novom Pazaru, Kragujevcu i Kraljevu.

2017.godine postala je mama dečaka Jakova. Trenutno živi u Čačku.

Više o samim obukama možete saznati klikom na sledeći link:https://www.facebook.com/Ivanails-Obuka-910230529067156/

Dodaj komentar