O nama

DOBRO DOŠLI na stranicu naše internet prodavnice,
mesto gde ćete pronaći najširu ponudu materijala za nokte – od turpije i makazica pa sve do profesionalnih aparata.

Bilo da ste vlasnik kozmetičkog salona ili želite da se samostalno sređujete kod kuće, kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno da Vaši nokti uvek izgledaju lepo, negovano i moderno.

NAŠA PRIČA

Počeli smo 2013.godine kao mali prodajni profil na Fejsbuku. Od tada pa do sada smo osvojili srca mnogih klijenata našim konceptom ’’Sve za nokte na jednom mestu’’ i nastavljamo da ih osvajamo tako što smo pomno pratili inovacije i trendove na tržištu. Naša najveća radost jeste mogućnost da damo naš doprinos u tome da Vi i Vaši klijenti budete zadovoljni.  Pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata, pa tako naša ponuda sadrži više od 5000 proizvoda i, i dalje neprekidno raste.

Sve naše proizvode možete poručiti na našem sajtu ili ih uživo videti i isprobati u izložbenom prostoru, koji je nalazi u Rumi, na adresi 27.oktobra 7/20. Naše ljubazno osoblje je tu da Vam pomogne oko odabira pravih proizvoda za Vas i Vaš salon.

NAŠA MISIJA je da dobrom uslugom, velikom ponudom, kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama zadovoljimo očekivanja naših klijenata.

NAŠA VIZIJA je da IVANAILS postane sinonim za kvalitetan materijal za nokte.

Želimo Vam prijatan boravak na našem sajtu!
×

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojimo na raspolaganju.

× Chat