ŠTA JE TO APARATNI MANIKIR?

ŠTA JE TO APARATNI MANIKIR?

Ova vrsta manikira postala je veoma popularna u salonima širom Srbije, a evo o čemu se zapravo radi.

I klasični i aparatni manikir imaju isti postupak izrade, ali se prilikom izrade klasičnog manikira za potiskivanje i uklanjanje suve kože koriste pogurivač zanoktica i makazice, dok se kod aparatnog manikira koriste različiti nastavci za električnu turpiju. Uz pomoć nastavaka za aparatni manikir suva koža kutikule i zanoktice se uklanjaju veoma brzo i precizno, a zdrava koža ostaje netaknuta. Nokat se polira i dobija visoki sjaj. Usluga manikira je znatno ubrzana ovom tehnikom.

Razlog zbog kog devojke sve više vole ovaj način rada jeste to da se izrastanje noktiju mnogo kasnije vidi. Kod klasičnog manikira izrastanje počinje da se vidi već nakon nedelju dana, dok se kod aparatnog manikira vidi posle dve nedelje jer se gel ili gel lak nanosi mnogo bliže korenu nokta.

Iako deluje jednostavno, ovu tehniku treba da koriste samo osobe koje su obučene za to. Nestručno korišćenje nastavaka za aparatni manikir može vrlo lako povrediti klijenta, oštetiti nokatnu ploču ili kutikulu. Posekotine, kapilarna krvarenja, infekcije i bakterije samo su neke od neželjenih pojava do kojih može doći ukoliko niste adekvatno obučeni za obavljanje ovog tipa manikira.

Cosmetic shop Ivanails u svojoj ponudi ima preko 30 nastavaka za aparatni manikir. Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom odabira pravih nastavaka za vaš salon, slobodno nas pozovite na broj telefona 067 72 72 072 ili nam pišite na našoj FB stranici.

https://www.facebook.com/pg/ivanails.materijalzanokte.7/photos/?tab=album&album_id=1503622409923266


Dodaj komentar